afdeling.gif

 

ordblind_overskrift.gif

Hvis du har svært ved at læse og stave, er du måske ordblind. Hos 3F i Helsingør kan du komme til gratis undervisning for voksne, på små hold.

Mange voksne har svært ved at læse og stave. Det viser sig i hverdagen, når man skal udfylde arbejdssedler, skrive rapporter på arbejde eller notere navn og adresse på kunder. Det kan også være et problem, når man gerne vil hjælpe sine børn med lektier, eller andre ting i hverdagen, som f.eks. at læse breve, aviser eller undertekster på tv.

Der er hjælp at hente!
Hos 3F i Helsingør har AOF ordblinde-undervisning på små hold, hvor der er plads til at træne og arbejde med det, som den enkelte kursist har brug for. Ordblindhed kan være meget forskellig fra person til person. Derfor skal alle nye kursister også testes, før man kan starte på kursus, så læreren har mulighed for at forberede opgaver, der passer til hver enkelt person. I dag er computeren også en vigtig del af undervisningen, fordi computeren for de fleste er et godt hjælpemiddel i hverdagen. Kurserne løber over det meste af året – fra midt i august til slutningen af juni - og der er løbende optag. Det betyder, at man normalt kan starte 1-2 uger efter man er testet.
Vil du vide mere, så ring til Lene Burup på AOF: Telefon 39 69 33 33, mandag-torsdag kl. 10-15.


Dansk for ordblinde:
•    Tirsdag kl. 18.45-20.35
•    Onsdag kl. 16.00-18.45
•    Torsdag kl. 11.00-13.45

på 3F Nordøstsjælland, Rønnebær Allé 106, Helsingør